Puigdemont diu que el rei ha de disculpar-se

L'expresident afirma que el monarca serà "benvingut a la república" quan demani perdó per l'1-O
puigdemont rtbf.be
puigdemont rtbf.be

Carles Puigdemont ha fet aquest diumenge un tuit sobre la polèmica de la rebuda que les autoritats de Catalunya faran al rei Felip VI amb motiu de la inauguració del Mobile World Congress.

Puigdemont diu que Felip VI serà “benvingut a la República de Catalunya” i se’l rebrà com correspon a la màxima autoritat d’Espanya quan demani perdó pel seu paper “inconstitucional” i el seu discurs de l’octubre passat.

El president del Parlament, Roger Torrent, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, van anunciar ahir, dissabte, que no participaran en els actes de rebuda a Felip VI amb motiu de la inauguració del MWC. Sí que participaran tots dos en el sopar de gala d’aquesta nit al Palau de la Música, amb què s’obrirà el congrés de mòbils.

De fet, el govern, que va ser destituït per l’aplicació de l’article 155, no enviarà cap representant a la inauguració del Mobile. Els màxims representants d’Empresa i Coneixement, en absència del conseller, han declinat la invitació, com també va fer aquesta setmana el secretari de Telecomunicacions, Jordi Puigneró.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides