Artadi a Pascal: “Un govern estable el desitgem tots”

La portaveu del grup parlamentari de JxCat ha respost així a la coordinadora general del PDeCat
Título de la imagen
Título de la imagen

La portaveu del grup parlamentari de JxCat, Elsa Artadi, ha respost a la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, que demana un Govern “estable dins de la legalitat” en l’entrevista que publica La Vanguardia aquest dijous. Artadi replica que “el Govern estable el desitja i defensa tot el món”, tal com ha argumentat en una entrevista a l’ACN.

La portaveu de JxCat ha justificat que també cal legitimar les institucions, enteses com el president destituït, Carles Puigdemont, el Govern i el Parlament. A més, matisa que la situació no és precisament “estable” com a conseqüència del joc “antidemocràtic” de l’Estat.

D’altra banda, Artadi ha explicat que ja s’han reprès les negociacions amb ERC i que es treballa “intensament” per poder tirar el país endavant i solucionar la situació actual, després d’uns dies sense converses formals entre les dues formacions per desencallar la investidura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides