Situen Roures al davant de l’estratègia de comunicació del procés

La Guàrdia Civil vincula el propietari de la productora Mediapro amb l'estratègia informativa del referèndum
Título de la imagen
Título de la imagen

La Guàrdia Civil situa en un nou informe remès al jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena al magnat de Mediapro, Jaume Roures, al capdavant de l’estratègia de comunicació del ‘Procés’.

Els investigadors asseguren que el Govern de Carles Puigdemont necessitava l’impuls d'”accions de comunicació contundents” per promoure una mobilització social massiva i que van comptar per a això amb l’ajuda de l’empresari audiovisual.

Es refereixen a tres trucades telefòniques intervingudes al ‘dos’ de Junqueras, Josep Maria Jové, que, segons el seu criteri, corroboren que el Govern “va comptar amb el suport de mitjans de comunicació privats, i, especialment, de l’empresari Jaume Roures, fundador del grup Mediapro”.

L’institut armat assegura que era fonamental “explicar el suport d’un proveïdor de serveis audiovisuals de l’entitat de Mediapro” que permetria difondre el missatge sobiranista a un públic molt més gran.

“Precisament va ser Mediapro qui va produir el vídeo 1-O difós per la cadena TV3“, diu i destaca que en ell es va enaltir a les persones que van ser capaços d’organitzar-lo i “es van difondre missatges que interessaven a la causa independentista”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides