Vidal declara que mai va detallar plans reals

L'exjutge i Carles Viver i Pi-Sunyer han comparegut avui davant del jutge de l'1-O
Santiago Vidal surt de l'Audiència Provincial
Santiago Vidal surt de l'Audiència Provincial

L’exjutge i exsenador Santi Vidal ha afirmat davant del jutge que investiga els preparatius del referèndum de l’1 d’octubre que mai no va detallar plans reals del govern de la Generalitat sinó idees de futur.

Vidal ha declarat durant 45 minuts davant el titular del jutjat d’instrucció número 13. Ha explicat que feia xerrades amb escenaris de futur, com quan va dir que tenien les dades fiscals dels residents a Catalunya.

Vidal ha sortit de la Ciutat de la Justícia sense fer cap comentari. Durant l’interrogatori, la seva defensa ha preguntat al jutge per què se l’investigava. La resposta ha estat que en la causa oberta hi ha diversos delictes i que ja es veuria més endavant.

Després d’ell ha declarat l’exmagistrat del Tribunal Constitucional, exdirector de l’Institut d’Estudis d’Autogovern, l’expresident del Consell per a la Transició Nacional i excomissionat per a la Transició Nacional, Carles Viver i Pi-Sunyer.

Viver i Pi-Sunyer ha comentat que va assessorar diversos departaments per fer estructures d’Estat, però els advertia que no havien ni d’executar, ni de publicar res al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides