ERC no vol un “acord a mitges”

Rovira reclama a Puigdemont un pacte "fort i ferm" i recorda que Junqueras fa 100 dies que és a la presó
Marta Rovira
Marta Rovira

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha reclamat aquest matí a Carles Puigdemont i a Junts per Catalunya “un acord fort i ferm” que permeti “recuperar les institucions” catalanes i ha avisat que el seu partit no acceptarà “un acord a mitges”.

Rovira, davant el consell nacional del seu partit, ha començat la seva intervenció recordant que el líder de la formació, Oriol Junqueras, compleix aquest dissabte 100 dies a presó. Els assistents han fet un llarg aplaudiment que han acompanyat amb crits de “llibertat”.

En la seva al·locució, després de destacar els èxits i la coherència de Junqueras, Rovira ha carregat contra una aplicació de l’article 155 que, segons ella, està sent utilitzat per soscavar les institucions catalanes i els grans acords aconseguits per la societat catalana i que té en el punt de mira el sistema escolar i TV3.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides