21 detinguts per la baralla del 12-O al Zurich

La Policia atribueix als ultres desordres públics i batussa tumultuària
zuric 12-O hispanitat ultresbetevé
zuric 12-O hispanitat ultresbetevé

La Policia Nacional ha detingut a 21 joves pertanyents a grups de seguidors radicals de diversos equips de futbol pels aldarulls que van tenir lloc davant el Café Zurich de la Plaça Catalunya de Barcelona durant el passat 12 d’octubre, Dia de la Hispanitat.

Aquell dia, ultradretans enemistats pels colors futbolístics es van enfrontar violentament llançant-se cadires i taules i un agent de la Guàrdia Urbana de la capital catalana va resultar ferit. S’atribueix als arrestats desordres públics i batussa tumultuària.

Catorze de les detencions s’han practicat a Madrid i les set restants, a Barcelona. La investigació no s’ha tancat i la Policia no descarta nous arrestos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides