Quin ‘problema familiar’ té Mònica Terribas?

terribas catradio puigdemont
terribas catradio puigdemont

Convertida en propagandista infatigable de l’independentisme des dels micròfons “lliures” de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas ha de fer front a una xocant contradicció familiar: el seu germà, Christian Terribas, és el màxim responsable del BBVA a Barcelona i la seva zona metropolitana.

En aquest sentit, el servei d’estudis del BBVA acaba de fer públic un informe on alerta que la incertesa que s’ha instal·lat a Catalunya a causa del procés sobiranista i la proclamació de la República té uns efectes molt preocupants sobre l’economia catalana i espanyola. Aquesta angoixa ambiental creada per l’envit independentista es traduirà, si continua, en una reducció del PIB espanyol de l’1,1% durant l’any vinent, segons el BBVA.

El mateix informe adverteix que la crisi catalana també té uns efectes negatius en aquest quart trimestre del 2017, amb una disminució del 0,2% sobre les previsions de creixement que hi havia per enguany. Aquesta incertesa ha incidit, de manera concreta, en la ralentització del consum de les llars i en una forta aturada de les inversions previstes.

Les trobades familiars a can Terribas entre l’abrandada secessionista que pilota El Matí de Catalunya Ràdio i el germà que, des de l’alta responsabilitat que té al BBVA, observa com els seus clients pateixen les conseqüències de l’ofensiva independentista han de ser d’allò més animades. Això sí, a les butxaques particulars dels dos germans no els repercuteix aquesta sagnant contradicció. Al contrari, malgrat la incertesa, mentre Catalunya Ràdio i el BBVA paguin, els hi va la mar de bé!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides