Consellers d’insígnia fins l’últim dia

PROCÉS | La via judicial
Consellers
Consellers

La declaració dels destituïts consellers de la Generalitat, amb Oriol Junqueras al capdavant, a l’Audiència Nacional va ser una imatge que quedarà a la retina de molts catalans i espanyols. I és que en episodis com aquest, la imatge és un element important. Oriol Junqueras va voler arribar el primer a declarar davant la jutge, deixant clar que pretenia donar la cara per tots. La resta de consellers van arribar junts per intentar demostrar unitat entre ells. I Santi Vila va arribar l’últim, sol i entre el silenci dels companys de partit que havien animat amb crits i consignes als altres consellers destituïts. I enmig de tota aquesta escena, un element comú en tots els ja exconsellers del Govern. Tots, des de Junqueras fins a Vila, van acudir amb la insígnia oficial de conseller al pit. Tots portaven a la solapa el petit escut de la Generalitat que només llueixen els consellers. Aparentant que ostenten el càrrec fins i tot estant cessats o havent dimitit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides