Consellers d’insígnia fins l’últim dia

PROCÉS | La via judicial
Consellers
Consellers

La declaració dels destituïts consellers de la Generalitat, amb Oriol Junqueras al capdavant, a l’Audiència Nacional va ser una imatge que quedarà a la retina de molts catalans i espanyols. I és que en episodis com aquest, la imatge és un element important. Oriol Junqueras va voler arribar el primer a declarar davant la jutge, deixant clar que pretenia donar la cara per tots. La resta de consellers van arribar junts per intentar demostrar unitat entre ells. I Santi Vila va arribar l’últim, sol i entre el silenci dels companys de partit que havien animat amb crits i consignes als altres consellers destituïts. I enmig de tota aquesta escena, un element comú en tots els ja exconsellers del Govern. Tots, des de Junqueras fins a Vila, van acudir amb la insígnia oficial de conseller al pit. Tots portaven a la solapa el petit escut de la Generalitat que només llueixen els consellers. Aparentant que ostenten el càrrec fins i tot estant cessats o havent dimitit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.