El BOE s’encarrega del DOGC

Des de l'aplicació del 155 l'organisme encarregat de publicar el DOGC està sota el comandament de Sáenz de Santamaría
Título de la imagen
Título de la imagen

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) informa aquest dijous que a partir d’ara les disposicions que prengui el govern central com a gestor del govern de Catalunya seran publicades en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

Per tant, les disposicions que l’Estat faci com a Govern de la Generalitat, en virtut de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, no es publicaran en el butlletí que depèn del govern català.

La nota que apareix en el DOGC diu que “per aplicació del Reial decret 944/2017, de 27 d’octubre, es publiquen temporalment al Butlletí Oficial de l’Estat les disposicions, actes, acords i resolucions adoptats pel Consell de Ministres i pels altres òrgans habilitats en compliment del Reial decret esmentat”.

Amb l’aplicació del 155 l’organisme encarregat de publicar el DOGC està en mans de la vicepresidenta de l’executiu central, Soraya Sáenz de Santamaría, que ha assumit per delegació del president del Govern central, Mariano Rajoy, les funcions de la presidència de la Generalitat de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides