El PDECat aposta per avalar el procés amb el 21-D

Pascal a Rajoy: "Ens trobarem a les urnes"
marta pascal
marta pascal

El PDECat ha estat més clar que ERC després de la reunió de la seva executiva i ha confirmat que es presentarà a les eleccions al Parlament de Catalunya que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha convocat pel pròxim 21 de desembre.

En aquest sentit, la número dos de la formació successora de Convergència, Marta Pascal, ha dit a Rajoy que “ens trobarem a les urnes” i que “trobarem la millor formula per donar una resposta molt contundent al 155”, mitjançant “una llista competitiva electoralment i deutora del que hem fet fins ara”. Pascal ha anunciat que escurçaran els terminis per triar els candidats, però no ha avançat cap nom.

La dirigent nacionalista ha dit que s’oposaran a “aquest intent de lapidació i desaparició de les institucions catalanes” i que la contesa electoral del pròxim 21 de desembre és “una oportunitat per dir que el que hem fet fins ara ha valgut la pena“. “No estem disposats al fet que ens esborrin del mapa de les nostres institucions”, ha afegit.

Quant a la presència de Carles Puigdemont a Brussel·les, Pascal ha dit que no podia confirmar aquest fet, però sí que ha comunicat que el president destituït pel govern espanyol els havia transmès aquest cap de setmana “complicitat” per concórrer a les eleccions convocades per Rajoy.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides