Josep Rull s’exhibeix

Puigdemont i Junqueras no van als despatxos de la Generalitat després de ser destituïts pel govern espanyol
joseprull30oct17
joseprull30oct17

Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat, i també d’Empresa i Coneixement en funcions, que va ser destituït com la resta del govern català pel govern espanyol la setmana passada, ha publicat una foto a Twitter on se’l veu al despatx que ha ocupat els darreres mesos a la Generalitat. Segons ha dit, està “exercint les responsabilitats que ens ha encomanat el poble de Catalunya”.

Rull explicat dit als treballadors de la conselleria de Territori que tornaria dilluns com a ministre de la República Catalana. Aquest cap de setmana ha assistit a un acte públic a Sant Cugat del Vallès en qualitat de conseller malgrat la decisió del govern espanyol, basada en l’article 155 de la Constitució.

En canvi, ni Carles Puigdemont ni Oriol Junqueras, segons la Cadena SER, han anat als seus respectius despatxos de president i vicepresident econòmic aquest dilluns, quan les mirades es dirigeixen a les diverses conselleries per veure quants membres del govern de Puigdemont desafien el govern espanyol. Puigdemont, això sí, ha publicat a Instagram una foto de l’interior del Palau de la Generalitat acompanyant el missatge “Bon dia”.

Fonts governamentals citades per la SER indiquen que el protocol que s’ha de seguir en aquest cas contempla que els membres del govern destituïts accedeixin als despatxos per recollir les seves pertinences en companyia d’un agent dels Mossos d’Esquadra. En cas de negar-se a marxar, l’agent ha d’informar dels fets el jutge i la Fiscalia.

Passades les 10 hores, Rull ha piulat: “Surto del Departament per anar a la reunió del Comitè Nacional del PDEcat. Continuem amb l’agenda prevista. Seguim”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides