TV3 retola Puigdemont president i enfada Rajoy

El govern espanyol fa arribar la seva queixa a la televisió catalana i li recorda que ha estat cessat
Título de la imagen
Título de la imagen

El govern espanyol ha traslladat a TV3 la seva queixa per haver retolat a Carles Puigdemont com a president de la Generalitat de Catalunya durant l’emissió de les declaracions que ha fet avui, hores després d’haver estat cessat.

Puigdemont ha realitzat des de la seu de la delegació del Govern a Girona una “declaració institucional” emesa per TV3 en què no s’ha donat per cessat com a president de la Generalitat. Durant l’emissió d’aquesta declaració, la cadena autonòmica ha retolat a Puigdemont com a president de la Generalitat.

Aquest fet ha provocat que, segons han informat a Efe fonts del Govern, s’hagi traslladat una queixa a la direcció de la televisió pública catalana.

El cessament de Puigdemont i de la resta de consellers del Govern català va ser anunciada ahir pel president Mariano Rajoy després de la declaració d’independència del Parlament i de l’aprovació de l’article 155 per part del Senat. A més, el cessament ha estat publicat al BOE.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides