El número dos dels Mossos substitueix Trapero

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha designat al comissari Ferran López nou cap de la policia catalana
Ferran López, amb Trapero a l'Audiència
Ferran López, amb Trapero a l'Audiència

El comissari Ferran López, un dels dos números dos de Mossos d’Esquadra, ha estat designat nou cap de la policia catalana. Aquests dies, els assessors del ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, han estat temptejant a comissaris en exercici i en excedència per veure qui podria assumir el comandament, després del cessament aquesta matinada de major Josep Lluís Trapero al capdavant de la policia catalana.

Finalment ha estat elegit López. Manarà en els mossos durant aquesta fase de transició, després de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. Ferran López és l’actual coordinador territorial dels Mossos d’Esquadra i ja va ser en el seu moment un dels noms que es va tenir en compte per dirigir el cos.

El ministre Zoido ja ha mantingut una conversa telefònica amb Ferran López i li ha recordat el compromís que tenen tots dos com a funcionaris i servidors públics. El responsable d’Interior li ha dit que és imprescindible mantenir una lleial col·laboració i treballar per garantir els drets i llibertats de tots els catalans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides