La Policia Nacional impedeix que els Mossos cremin documentació

Agents del CNP barren el pas a la policia catalana a la incineradora del Besòs
Policia Nacional armes
Policia Nacional armes

La Policia Nacional ha impedit que agents dels Mossos d’Esquadra cremessin, aquest matí, documentació a la incineradora de Sant Adrià del Besòs. La documentació que la policia catalana volia cremar podria procedir de la comissaria general d’informació que gestiona la lluita antiterrorista, entre altres temes.

Quan els agents dels Mossos han baixat del seu vehicle per entrar a la incineradora, agents del Cos Nacional de Policia (CNP) els hi han barrat el pas. Els Mossos d’Esquadra destrueixen periòdicament documentació a la incineradora del Besòs, normalment dos cops l’any.

La Policia Nacional ha demanat als agents de la policia catalana que els hi entreguessin la documentació que anaven a destruir, cosa que els Mossos han fet quan han rebut l’ordre judicial al respecte. Els Mossos han assegurat que el material que volien destruir avui són informe interns.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides