La Guàrdia Civil torna al CTTI

Els emails de l'1-O, en el punt de mira de l'escorcoll
Título de la imagen
Título de la imagen

La seu del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (CTTI), ubicada a l’Hospitalet de Llobregat, ha rebut aquest divendres una nova visita dels agents de la Guàrdia Civil, que aquest cop volen obtenir missatges de correu electrònic relacionats amb l’1-O. El CTTI ja va rebre guàrdies civils el passat 30 de setembre durant una macrooperació contra la celebració del referèndum d’autodeterminació organitzat per la Generalitat i suspès pel Tribunal Constitucional, que va incloure l’escorcoll de dependències de la Generalitat i la detenció de diversos alts càrrecs del CTTI i del departament d’Economia.

L’actuació d’aquest divendres, segons fonts de la investigació, forma part de les indagacions del Jutjat d’Instrucció número 4 de Lleida, que es mantenen sota secret de sumari, en el marc de les quals la Guàrdia Civil s’ha personat aquest dijous a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la capital del Segre per obtenir les gravacions d’aquella jornada i endur-se el contingut dels telèfons mòbils de dos comandaments de la policia catalana.

En referència a la mateixa jornada, segons El Confidencial, la Guàrdia Civil està investigant si els Mossos van falsificar actes informatives per encobrir la presumpta passivitat que els atribueix un atestat de l’Institut Armat. Dimarts, un jutjat de Gandesa també va ordenar a la Guàrdia Civil la intervenció de comunicacions de ràdio internes dels Mossos emmagatzemades a l’edifici del 112 de Reus.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari