El PDeCat aposta per la DUI si Rajoy aplica el 155

El partit ha celebrat un consell nacional extraordinari amb la presència del president, Carles Puigdemont
Título de la imagen
Título de la imagen

Després del consell nacional extraordinari del PDECat, la coordinadora general, Marta Pascal, assenyala que han traslladat al president, Carles Puigdemont, que comptarà amb la “complicitat” del partit per aixecar la suspensió de la declaració d’independència si l’Estat aplica l’article 155 de la Constitució.

Pascal ha anunciat també que el pròxim 11 de novembre, el PDECat celebrarà una conferència política per “deixar molt clar el posicionament” del partit en el conflicte. Segons ha reiterat, si l’Estat aplica el 155, el president comptarà amb el suport del partit per “fer efectiu el mandat de l’1-O”.

L’escenari electoral, ha afegit, “no s’ha posat sobre la taula”, i després ha recordat que el full de ruta contempla eleccions constituents. En el consell, ha explicat, hi han intervingut Puigdemont i ella mateixa.

El consell nacional extraordinari s’ha celebrat la vigília del dia en què venç l’ultimàtum que el president Mariano Rajoy va transmetre a Puigdemont, perquè aquest confirmés o no la declaració de la independència, i en cas afirmatiu ja ha avançat que aplicaria l’article 155.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari