Mobilitzacions reclamant la llibertat de Sànchez i Cuixart

L'independentisme torna a sortir al carrer arreu de Catalunya per protestar contra els empresonaments
Título de la imagen
Título de la imagen

L’avinguda Diagonal de Barcelona i molts altres indrets d’arreu de Catalunya han tornat a ser els escenaris de multitudinàries mobilitzacions promogudes per l’ANC i Òmnium, reclamant l’excarceració dels presidents de les entitats independentistes catalanes, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

La crida, feta per les entitats sobiranistes, convidava al silenci i a dur veles a les concentracions, com així ha estat. Això no obstant, s’han pogut sentir crits a favor dels líders independentistes Sànchez i Cuixart, i també a favor del major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, a qui la jutge va deixar en llibertat després de retirar-li el passaport i obligar-lo a comparèixer cada quinze dies a l’Audiència Nacional.

Les marxes s’han desenvolupat amb l’habitual tranquil·litat i seguint les crides a la calma que els mateixos protagonistes de les concentracions, Sànchez i Cuixart, havien deixat enregistrades en vídeo abans d’ingressar a la presó madrilenya de Soto del Real.

D’altra banda, l’ANC i Òmnium convoquen una gran manifestació per al dissabte a la tarda a Barcelona. Les dues entitats sobiranistes avisen que “redoblaran” la seva activitat i les mobilitzacions després de l’ingrés a la presó de Sànchez i Cuixart.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari