El PSOE parla de “dia trist per la democràcia”

El secretari d'Organització, José Luis Ábalos, acusa els governs català i espanyol de ser els culpables
Título de la imagen
Título de la imagen

El PSOE ha sortit a valorar la situació que s’està vivint avui a Catalunya amb el referèndum. El secretari d’Organització del PSOE, José Luis ÁbalosJ, ha comparegut a Madrid des de la seu del partit per valorar la situació a Catalunya. Ábalos ha llegit una declaració en què ha qualificat aquesta jornada com “un dia trist per a la nostra democràcia”.

“No ens agrada el que està passant”, ha assenyalat referint-se a les càrregues que els cossos de seguretat han fet servir per dissuadir els votants. Ha fet una crida a la calma i a mantenir la seguretat, però ha evitat fer una valoració política més detallada, al·legant que “ja hi haurà temps per a valoracions polítiques”.

Ábalos també ha assenyalat que els socialistes senten “tristesa i vergonya com a conseqüència del fracàs de la política i el diàleg”. Ha assenyalat com “principals responsables” el Govern de la Generalitat i al Govern central. Del primer ha dit que “ha portat a la societat al carrer” dividint. Del segon, ha assenyalat la seva “incapacitat de preveure el que està succeint a Espanya”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari