La Guàrdia Civil nega cap robatori d’armes a Manresa

Manifestants independentistes van hissar una estelada a la façana de la caserna
Guàrdia Civil Manresa
Guàrdia Civil Manresa

La Guàrdia Civil ha desmentit que se’ls hagin robat armes dels seus vehicles en els incidents que va haver-hi la nit d’aquest dimecres a l’exterior de la caserna del cos a Manresa.

Tenim totes les nostres armes” han dit fonts de la Guàrdia Civil a EL TRIANGLE, desmentint les informacions que asseguraven que els manifestants independentistes després d’haver destrossat un vehicle policial havien agafat les armes que hi hauria l’interior.

Els fets van passar ahir a la nit quan centenars d’independentistes van anar a manifestar-se davant de la caserna de la Guàrdia Civil. Els concentrats van arribar a hissar una estelada al pal de la bandera de la caserna, i alguns van destrossar un vehicle de la Guàrdia Civil que hi havia aparcat.

Els manifestants que van anar a la caserna de la Guàrdia Civil havien estat convocats prèviament per l’Ajuntament de Manresa, amb el suport d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, per denunciar les detencions i registres practicats en relació a la consulta de l’1-O.

L’alcalde accidental de Manresa, Marc Aloy, va dir als concentrats que “aquest Ajuntament s’ha posicionat sempre al costat del Govern de la Generalitat i el Parlament de Catalunya, en compliment del mandat de la ciutadania, i està absolutament compromès amb el referèndum del pròxim 1 d’octubre”. L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, es trobava de viatge a Alemanya amb la Diputació de Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides