Estat Islàmic amenaça amb més atemptats

El grup terrorista diu que continuarà atacant si Espanya no es retira de la coalició internacional
Título de la imagen
Título de la imagen

El grup terrorista Estat Islàmic (EI) ha publicat aquesta nit un vídeo en què lloa els “germans” que van portar a terme els atemptats de la setmana passada a Catalunya. A més, amenaça Espanya dient que, si no es retira de la coalició internacional, seguirà cometent atacs en territori espanyol. El vídeo es titula ‘La conquista de Barcelona’ i ha sigut difós a la xarxa de missatgeria Telegram. La seva autenticitat no ha pogut ser verificada.

El vídeo fa referència tant a la Inquisició com a Al-Andalus. “Espanyols, us oblideu de la sang vessada dels musulmans a la Inquisició espanyola. Venjarem la vostra matança”. “Amb el permís d’Al·là, Al-Andalus tornarà a ser el que va ser, la terra del califat”.

En el vídeo es poden veure plànols de la concentració contra els atemptats que va tenir lloc a Barcelona i que va estar encapçalada pel Rei Felip VI, el president del Govern, Mariano Rajoy i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. I se succeeixen imatges d’informatius en diverses llengües, així com les declaracions d’un testimoni en les que assegura que es veia “pànic” a la gent.

Un dels terroristes que intervé en el vídeo, amenaça: “Mai us deixarem tranquils”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides