Abatut l’autor de l’atemptat de Barcelona

Younes Abouyaaquoub, el que fins ara era l'home més buscat per la policia, ha caigut a Subirats
Título de la imagen
Título de la imagen

Es confirma que l’individu abatut per la policia en una benzinera de Subirats és Younes Abouyaaquoub, l’autor de l’atropellament massiu dijous a la Rambla de Barcelona.

La seva localització ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana. Una veïna ha vist a primera hora de la tarda un home semblant a Abouyaaqoub apropant-se a les cases de la zona. Quan la dona l’ha increpat i li ha preguntat que feia allà ha sortit corrent en direcció a unes vinyes.

És llavors quan la veïna ha alertat a les autoritats. Una patrulla dels Mossos s’ha acostat ràpidament a la zona i quan l’han localitzat ha mostrat el que semblava un cinturó d’explosius, que ha resultat fals. Llavors ha estat abatut per la policia. 

Des de dijous passat, quan es va produir el brutal atropellament que va posar fi a la vida de 13 persones i que va ferir més d’un centenar, s’havien intensificat tots els controls per part dels diferents cossos de seguretat de l’Estat en carreteres, estacions i altres vies de comunicació de tot el territori.

Després de l’atropellament, Abouyaaqoub va abandonar la Rambla per l’interior del mercat de la Boqueria i va aconseguir fugir fins a la Zona Universitària. Allà va apunyalar al jove Pau Pérez i va fugir en el seu vehicle per l’avinguda Diagonal. En el seu camí, es va trobar amb un control policial on va atropellar una agent dels Mossos i va aconseguir escapar-se. El vehicle va ser localitzat a Sant Just Desvern, però sense rastre d’Aobuyaaqoub.

Des d’aquell moment, els Mossos d’Esquadra no havien tingut més pistes del seu parador fins aquesta mateixa tarda, quan ha estat localitzat a Subirats, a l’Alt Penedès.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides