Rajoy demana aïllar la CUP

El president critica que "els radicals" condicionin al Govern i relaciona els atacs turístics amb el procés
Título de la imagen
Título de la imagen

El president Mariano Rajoy han interromput les vacances per assistir a un acte del 40 aniversari del grup català Hotusa, amb seu a la localitat de Chantada (Lugo). Allà, el president del Govern ha demanat als catalans de “sentit comú” que aïllin els “radicals i extremistes” de la CUP, que al seu parer tenen segrestat el Govern de la Generalitat.

“Avancem més i millor quan caminem junts”, ha subratllat Rajoy sobre el procés independentista, i ha demanat “seny, equilibri i mesura. Que els que volen seguretat jurídica, treball, benestar i riquesa, continuïn fent un pas endavant. I que aïllin als extremistes i radicals que condicionen” a la Generalitat, que “estan portant a una situació límit als catalans”.

El mandatari, com ja va fer fa uns dies durant la seva caminada matutina a Pontevedra, ha vinculat la qüestió catalana, a menys de dos mesos del referèndum d’independència programat per a l’1 d’octubre, amb els atacs al turisme duts a terme per Arran i que la CUP no ha volgut censurar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides