L’autòpsia de Blesa confirma el suïcidi

L'entorn de l'expresident de Caja Madrid, trobat mort amb un tret d'escopeta al pit, qüestionava aquesta hipòtesi
Título de la imagen
Título de la imagen

L’autòpsia practicada al cadàver de l’expresident de Caja Madrid Miguel Blesa ha confirmat la hipòtesi del suïcidi. Com a conclusió, fonts properes a la investigació citades per la Cadena SER i El Confidencial, així com la Junta de Andalucía, han assenyalat que les ferides són compatibles amb una “mort per autolesió per arma de foc”.

Blesa ha mort aquest dimecres en una finca de caça denominada Puerto del Toro, a la localitat de Villanueva del Rey (Còrdova). El seu cos s’ha trobat estès a terra amb un tret al pit, disparat amb una escopeta de caça. Mentre les primeres hipòtesis ja havien apuntat al suïcidi, van aparèixer persones que ho posaven en dubte.

Fonts properes a Blesa havien explicat a Europa Press que en aquests últims dies no es trobava ni desanimat ni deprimit, tot i que continuava preocupat per la perspectiva de la batalla judicial que afrontava. Les mateixes fonts afirmen que la mort de l’expresident de Caja Madrid s’ha produït en un moment que no era el pitjor per a l’exbanquer, ja que tenia “serioses esperances que el Tribunal Suprem li donés la raó en el cas de les targetes black, després de recórrer la pena de presó de sis anys que li va imposar l’Audiència Nacional”.

Una altra persona que ha posat en dubte el suïcidi ha estat l’economista Xavier Sala-i-Martin, que en un missatge al seu compte de Twitter ha preguntat: “Suïcidi amb escopeta, no?”. Alguns usuaris s’han unit a aquest corrent i d’altres n’han fet burla. També n’hi ha hagut uns quants que han aprofitat per advertir a l’expresident de Caja Madrid, Rodrigo Rato, que vagi “amb compte” a l’hora de pentinar-se, “no vagi ser que es talli la jugular”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides