El cap del 112 també renuncia

Frederic Adan, pròxim a Jané, addueix raons "professionals i personals"
frederic adan
frederic adan

La llista de recents baixes entre consellers i alts càrrecs de la Generalitat de Catalunya ha sumat un nou nom aquest dilluns a darrera hora: Frederic Adan, director del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya, ha anunciat que plega.

Es tracta d’un home molt pròxim a l’anterior conseller d’Interior, Jordi Jané, que va ser substituït divendres per Joaquim Forn en un context de tensió en el si del govern pels dubtes sobre el referèndum, que havien posat de manifest les paraules de l’exconseller Jordi Baiget.

Adan, en el càrrec des del juny del 2015, addueix “motius professionals i personals” i diu que plega perquè Forn pugui crear un equip a la seva mida sense condicionants, publica Nació Digital. Hores abans s’havia conegut que plegava Albert Batlle com a cap dels Mossos d’Esquadra, càrrec que ara exercirà Pere Soler.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides