TV3 es queda sense la Champions a partir del 2018

Perd els drets 12 anys després: el seu 'soci' Mediapro els obté en solitari
luis enrique tv3
luis enrique tv3

S’ha acabat l’emissió de partits de la Lliga de Campions en obert i en català, a TV3, a partir de la temporada 18/19. Segons El Confidencial, les altres candidates han estat informades que no són les escollides, la qual cosa indica que Mediapro ha obtingut els drets per emetre la competició de clubs de futbol més important, per bé que el conglomerat audiovisual de Jaume Roures no ho ha confirmat oficialment.

Mediapro havia plantejat una primera oferta conjunta amb Atresmedia i Televisió de Catalunya -Antena 3 i TV3, així, haurien pogut oferir un partit en obert cada jornada-, però no va reeixir. Era la fórmula amb què havia guanyat el 2014. De fet, la UEFA va considerar massa baixes totes les ofertes: volia cobrar un 30% més. A instància d’aquest organisme, posteriorment, es van presentar ofertes individuals. Els altres candidats eren Movistar Plus, TVE, Mediaset i Atresmedia, a banda de Televisió de Catalunya.

La decisió, no confirmada encara oficialment per l’organisme que regeix el futbol europeu, atorga els drets d’emissió pel període 2018-2021. TV3 emetrà, això sí, la Lliga de Campions durant la temporada 2017/2018. A partir d’aleshores, per primer cop des que es fa reformular l’antiga Copa d’Europa (1991/1992), tots els partits seran de pagament.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari