El PP no tornarà a la comissió de l’operació Catalunya

La diputada Esperanza García diu que és un circ
esperanza garcia
esperanza garcia

El grup del PP al Parlament de Catalunya ha anunciat que no tornarà a participar en la comissió parlamentària sobre l’anomenada operació Catalunya, que té en el punt de mira la guerra bruta del Ministeri de l’Interior contra polítics de formacions independentistes.

La decisió es coneix l’endemà de la suspensió de la darrera sessió de la comissió, desconvocada per les absències de l’exministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz, l’excap de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, i el fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada. Durant la sessió de dimarts, la repassada de les compareixences que no s’han pogut aconseguir va posar de manifest que la comissió ha quedat, si més no, aigualida.

La portaveu del PP català en aquesta comissió, Esperanza García, argumenta ara que no volen contribuir a alimentar “el seu circ”, després d’haver acceptat formar-ne part -al contrari que el PSC- perquè “pensàvem que podíem aclarir les mentides dels grups independentistes”. Troba “evident” que les formacions independentistes tapen els escàndols de Convergència emprant l’operació Catalunya.

García, d’altra banda, va tenir una enganxada dimarts passat amb el director de l’agència de detectius Método 3, Francisco Marco, que va dir que aquesta diputada s’havia passat la comissió “buscant-se les vacances”. “Tinc fotos on busca illes paradisíaques”, va especificar. Marco, a més, va enutjar els populars quan va titllar de “mentidera” la seva expresidenta, Alícia Sánchez-Camacho. García, per la seva part, va encendre Marco quan va dir d’ell que havia estat inhabilitat, quelcom que el detectiu va negar.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari