Segueix el col·lapse a urgències del Parc Taulí

Els professionals asseguren que és un problema d'"infraestructura" i no de direcció
Título de la imagen
Título de la imagen

La Plataforma Assembleària de Treballadors i Treballadores de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell (PATT) ha denunciat en un comunicat que les urgències del centresegueixen saturades“, malgrat els “petits canvis” que s’han dut a terme “per calmar els ànims“.

Els professionals de l’hospital asseguren que els grups de treball interdisciplinari, que s’han creat per estudiar i proposar noves millores pel centre, ha suposat “el fracàs de gestió del servei d’urgències perquè el que fan és posar pedaços a una situació de col·lapse, per exemple, posar mesures per millorar l’atenció i la seguretat dels usuaris d’urgències quan un box es dobla”. “Òbviament, és una cosa que està bé, però això no és una solució, és un pegat, la solució és no doblar el box”, afirmen els professionals.

D’altra banda, la Plataforma ha criticat la destitució de la directora del servei d’urgències, perquè no ha servit per evitar que les urgències segueixin saturades amb “col·lapses constants”. Per aquest motiu, els treballadors creuen que es tracta d’un problema d'”infraestructura” i no de direcció.

Un altre canvi estructural que podria contribuir a la descongestió de les urgències és l’augment d’una desena de llits de nivell dos prevista per a l’estiu. La PATT assegura que aquest canvipodria pal·liar parcialment la situació de col·lapse“. Tot i això, denuncien que “la direcció va marejant la perdiu i a hores d’ara no sabem si s’augmentarà la dotació de llits, on es farà i per quan estarà”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides