Josep Maria Bartomeu, al banc dels acusats

L'Audiència Nacional desestima l'últim recurs del president del FC Barcelona
Josep Maria Bartomeu, president del Barça
Josep Maria Bartomeu, president del Barça

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, haurà d’anar a judici pel cas Neymar-DIS, acusat d’haver comès presumptes delictes d’estafa i corrupció entre particulars. El jutge de la secció quarta de la sala penal de l’Audiència Nacional, ha desestimat aquest dijous l’últim recurs de Bartomeu per evitar el judici, en considerar que hi ha indicis prou “evidents”.

Segons el tribunal, els acords que es van dur a terme per fitxar a Neymar des del Santos, l’any 2011, van alterarel lliure mercat de fitxatges de futbolistes, en impedir que el jugador entrés en el mercat d’acord amb les regles de la lliure competència”. Per aquest motiu, el president del club blaugrana haurà de seure al banc dels acusats, juntament amb l’expresident del Barça, Sandro Rosell, Neymar Jr, els seus pares i el FC Barcelona.

L’Audiència Nacional sosté que tant Bartomeu com Rosell van participar en els contractes fraudulents del jugador brasiler, sense haver informat prèviament al Santos i al fons DIS, l’empresa propietària dels drets federatius de Neymar. A diferència de la fiscalia, que no demana cap pena per a l’actual president del club blaugrana, DIS demana cinc anys de presó per a ell i per a Neymar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides