Susana Díaz presenta la seva candidatura per liderar el PSOE

Haurà de competir amb l'exsecretari general Pedro Sánchez i amb l'exlehendakari Patxi López
Elena Cívico
Elena Cívico

Aquest diumenge, la presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, presenta públicament la seva candidatura per participar en les eleccions primàries del PSOE que s’han de celebrar el pròxim mes de maig, per després celebrar el congrés federal del partit els dies 17 i 18 de juny. El lloc que ha triat per presentar la candidatura és el pavelló 1 del recinte firal Ifema, de Madrid.

Susana Díaz ha decidit presentar la seva candidatura just l’endemà que el PSOE hagi celebrat el Fòrum Polític que coordina el diputat basc Eduardo Mendoza, on s’ha presentat el document polític i econòmic que servirà de base per a la formació, i que es portarà al 39è Congrés socialista, que es celebrarà el juny. La presidenta de la Junta d’Andalusia competirà, per tant, amb Pedro Sánchez, exsecretari general del partit socialista i Patxi López, exlehendakari del Govern basc, per a la primera secretaria del Partit Socialista (PSOE).

Susana Díaz compta amb el suport de José Luis Rodríguez Zapatero i Alfredo Pérez Rubalcaba, exsecretaris generals del partit socialista. A més, sembla que també compta amb el suport de l’expresident socialista Felipe González; l’exvicepresident del Govern, Alfonso Guerra; l’exministre i expresident del Congrés José Bono i les exministres Carme Chacón i Matilde Fernández.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari