Un testimoni del cas Adigsa assenyala Artur Mas

El constructor José Antonio Salguero diu que l'expresident sabia que li feien xantatge
Título de la imagen
Título de la imagen

El nom de l’expresident de la Generalitat Artur Mas ha aparegut relacionat amb el cas Adigsa, que es jutjarà aviat, citat per un dels testimonis.

Es tracta de José Antonio Salguero, un empresari que ha reconegut que va pagar diners a Convergència a canvi de concessions d’obra pública, i que, a més, va declarar que Mas estava al cas del xantatge que diu haver patit, revela Crónica Global.

Salguero ha explicat que va contactar amb l’expresident via email per explicar-li la seva situació i que va obtenir com a resposta una remissió a la seva cap de premsa i a Ferran Falcó, president d’Adigsa, “per demanar-li que, per favor, no denunciés ningú”, segons la mateixa informació, basada en un document jurídic del cas.

Aquest petit constructor assegura que, quan va voler cobrar una remodelació de pisos per a gent jove, representants del Govern català li van dir que havia d’inflar un 20% les seves factures. La seva declaració també forma part del sumari del 3%.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides