El Palau de la Música va pagar factures electorals de CDC

Diversos empresaris declaren que van falsejar-les
Título de la imagen
Título de la imagen

El Palau de la Música es va fer càrrec de factures de campanyes electorals de Convergència, han declarat diversos empresaris aquest divendres en seu judicial.

El responsable de l’empresa publicitària Altraforma, Miguel Giménez-Salinas, i el de la companyia de lloguer de serveis audiovisuals Hispart, Juan Manuel Parra, han declarat que Convergència els va desviar al Palau de la Música per cobrar factures de serveis realitzats en campanyes electorals d’aquest partit, tant de les municipals del 2003 com les generals del 2004.

Mentre que en el cas d’Altraforma el Palau es va fer càrrec de tres factures, pel que fa a Hispart van ser 13, corresponents a la campanya de les eleccions del 2004. Giménez-Salinas ha dit que va ser “frívol” el fet d’acceptar-ho, però també que ha pagat amb el seu patrimoni el retorn al Palau d’aquelles quantitats. Quant a Parra, ha manifestat que volia cobrar les feines i que quan Carles Torrent (extresorer de CDC mort el 2005) li va dir que girés la factura al Palau, ho va fer.

Pel que fa a Pedro Luis Rodríguez Silvestre, soci-administrador de Newsletter, Letter Graphic i My Rent, amb 2,3 milions d’euros de facturació al Palau, ha dit “no sé” per respondre sobre el motiu pel qual van facturar al Palau. Ha assegurat, això sí, que va ser Salvador Oller qui va portar com a clients Convergència i el Palau.

Així mateix, ha reconegut que les empreses van donar 775.000 euros a CDC a petició d’Oller. Aquest import era la meitat de la facturació d’aquest grup d’empreses amb CDC, que tenia per objectiu “afermar-nos-el com a client”.

(Visited 15 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari