Informes del cas Adif nodreixen el cas del 3%

El jutjat del Vendrell pot investigar el lliurament d'un sobre a la seu de CDC
cdc seu corsega
cdc seu corsega

La jutgessa que instrueix a Barcelona el cas Adif ha enviat al jutge que instrueix al Vendrell el cas del 3% part de la informació que basa les seves investigacions, que la Fiscalia Anticorrupció considera que pot ser interessant per esclarir detalls sobre la trama de suposat finançament il·legal de Convergència.

En concret, l’instructor del cas del 3% ja pot estirar del fil del lliurament d’un sobre a la seu principal de Convergència, detallat en els citats informes i sobre el qual existeix material captat per càmeres de videovigilància. Segons va revelar El País, un empleat d’Isolux-Corsan vigilat pels investigadors va entrar el març del 2014 a la seu convergent del carrer Còrsega de Barcelona amb un sobre i va sortir sense ell.

Aquest fet s’han connectat amb Bimsa, el principal organisme públic adjudicatari municipal de Barcelona, que va ser escorcollat durant l’operació Pika, la darrera que s’ha ordenat contra el 3%. Aquesta operació va cridar l’atenció als investigadors del cas Adif sobre l’interès que podia tenir aquell lliurament pel que fa al 3%. Al capdavant de Bimsa durant l’etapa convergent a l’Ajuntament de Barcelona hi havia l’aleshores tinent d’alcalde Antoni Vives, que també va ser imputat i detingut durant l’operació Pika.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides