Correa, Crespo i “El Bigotes” ingressen a presó pel cas Gürtel

El TSJ de València ha sol·licitat l'ingrés immediat dels caps de la trama en veure risc de fuga i de destrucció de proves
Título de la imagen
Título de la imagen

El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de València ha decidit enviar a presó sense fiança al cap de la trama Gürtel, Francisco Correa, i els seus col·laboradors, Pablo Crespo i Álvaro Pérez, conegut com “El Bigotes”. Els jutges han acceptat la petició de la fiscalia anticorrupció i han sol·licitat l’ingrés immediat a la presó dels caps de la trama, en considerar que hi ha risc de fuga i de destrucció de proves.

Els tres condemnats han ingressat aquest matí al Centre Penitenciari de Picassent, a València, per haver comès irregularitats a favor de la trama Gürtel en les edicions de la fira de turisme Fitur, entre els anys 2005 i 2009. De les sis peces que estan obertes del ‘cas Gürtel’, aquesta ha estat la primera que ha arribat a judici. La sentència, però, encara es pot recórrer.

En conèixer la resolució, les defenses de Correa, Crespo i “el Bigotes” han anunciat la seva intenció de presentar un recurs davant el Tribunal Suprem (TS) sol·licitant, entre altres qüestions, la nul·litat per possible “contaminació” del tribunal, tot i que l’última paraula la tindrà el TSJ de València. Aquest dijous, 16 de febrer, els tres condemnats seran traslladats al centre penitenciari de Madrid, perquè puguin seguir compareixent a l’Audiència Nacional, en les sessions de la causa principal del ‘cas Gürtel’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides