Correa, Crespo i “El Bigotes” ingressen a presó pel cas Gürtel

El TSJ de València ha sol·licitat l'ingrés immediat dels caps de la trama en veure risc de fuga i de destrucció de proves
Título de la imagen
Título de la imagen

El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de València ha decidit enviar a presó sense fiança al cap de la trama Gürtel, Francisco Correa, i els seus col·laboradors, Pablo Crespo i Álvaro Pérez, conegut com “El Bigotes”. Els jutges han acceptat la petició de la fiscalia anticorrupció i han sol·licitat l’ingrés immediat a la presó dels caps de la trama, en considerar que hi ha risc de fuga i de destrucció de proves.

Els tres condemnats han ingressat aquest matí al Centre Penitenciari de Picassent, a València, per haver comès irregularitats a favor de la trama Gürtel en les edicions de la fira de turisme Fitur, entre els anys 2005 i 2009. De les sis peces que estan obertes del ‘cas Gürtel’, aquesta ha estat la primera que ha arribat a judici. La sentència, però, encara es pot recórrer.

En conèixer la resolució, les defenses de Correa, Crespo i “el Bigotes” han anunciat la seva intenció de presentar un recurs davant el Tribunal Suprem (TS) sol·licitant, entre altres qüestions, la nul·litat per possible “contaminació” del tribunal, tot i que l’última paraula la tindrà el TSJ de València. Aquest dijous, 16 de febrer, els tres condemnats seran traslladats al centre penitenciari de Madrid, perquè puguin seguir compareixent a l’Audiència Nacional, en les sessions de la causa principal del ‘cas Gürtel’.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari