On vol moure peça el cervell de BCN World?

xavier adsera
xavier adsera

L’empresari tarragoní Xavier Adserà, que va ser impulsor -juntament amb Enrique Bañuelos- de la formulació original del macroprojecte d’oci BCN World com a conseller delegat de Veremonte, té Cuba en el seu punt de mira.

Segons revela Bolsamanía, Adserà va registrar a Londres el passat mes d’octubre la firma Adequita Capital per assessorar, finançar i concebre projectes “complexos”, entre els quals hi ha un luxós resort de nom Jibakoba, ubicat al nord de Cuba, entre l’Havana i Varadero.

Les expectatives de negoci privat relacionades amb l’illa han florit arran de la millora de les relacions entre el règim cubà i l’anterior administració dels EUA. La mateixa informació explica que Bañuelos no acompanya Adserà en aquesta iniciativa, en la qual el tarragoní figura com a accionista únic. La seva darrera experiència conjunta, després del cas sonat d’Astroc, ha estat el fiasco de BCN World.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides