Colau se surt amb la seva

L'estira i arronsa JxS-CUP eclipsa l'aprovació dels comptes de l'Ajuntament de Barcelona
Título de la imagen
Título de la imagen

L’oposició no ha pogut erigir cap alternativa en la moció de confiança plantejada per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de manera que el govern de BComú i el PSC ha pogut aprovar seus pressupostos, xifrats en 2.736,2 milions d’euros.

L’assoliment d’aquest objectiu ha passat pels mitjans de comunicació catalans de manera molt més discreta que el sorollós estira-i-arronsa que mantenen Junts pel Sí i la CUP sobre l’aprovació dels pressupostos del Govern que encapçala Carles Puigdemont, qui ja va superar la seva moció de confiança el setembre.

La “proposta definitiva”, en paraules del secretari d’Economia, Pere Aragonès, està en mans de la CUP.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides