El raper Pablo Hasél, a l’Audiència Nacional per cantar contra la monarquia

El músic lleidatà diu, en una cançó, que el rei Joan Carles és "un borratxo"
Pablo Hasél
Pablo Hasél

El raper Pablo Hasél ha tornat a ser citat a l’Audiència Nacional per una cançó seva en la qual acusa el rei Joan Carles, pare de l’actual monarca espanyol Felip VI, de ser “un borratxo”.

En una piulada, el mateix Hasél ha informat que haurà d’anar a declarar davant del jutge el pròxim dia 23 de gener. La cançó per la qual Hasél ha de declarar a l’Audiència Nacional porta per títol “Juan Carlos el Bobón”, en la que critica la monarquia i diu que els membres de la família reial espanyola tenen “els dies comptats, perquè s’apropa la república popular”.

En la cançó, el raper lleidatà diu que Joan Carles és “un borratxo” i l’acusa de “dilapidar els diners en festes”. Pablo Hasél ja ha declarat amb anterioritat a l’Audiència Nacional, ho va fer el passat mes de setembre, davant el jutge José de la Mata, per quinze piulades de Twitter que va fer contra la Corona espanyola en els darrers mesos. El cantant ja té una condemna de dos anys de presó per enaltiment del terrorisme, per les lletres de diferents cançons que va publicar en Youtube.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari