Puigdemont ‘ven’ el PDEcat com el partit que no s’arronsa amb la CUP

El president descriu la nova Convergència com la "garantia d'èxit" del 'procés'
puigdemont pdecat
puigdemont pdecat

Durant el primer sopar de Nadal celebrat a Barcelona pel PDEcat, partit successor de Convergència Democràtica, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha exposat la seva visió sobre què és aquesta formació, liderada per l’expresident Artur Mas, i quin paper juga en el procés sobiranista català.

En el seu discurs, ha presentat el PDEcat com la força política que no s’arronsa davant “desafiaments” plantejats per la CUP. “De vegades, ens ho posen tan difícil que ens hem de plantar, i ens plantem sense cap tremolor de cames”, ha dit sobre la formació anticapitalista, de la qual dependrà l’aprovació dels pressupostos del Govern que encapçala. El president, per cert, ha destacat que l’Executiu, “on no tothom ve de la mateixa cultura política”, és estable: “no som un Dragon Khan“.

Puigdemont, així mateix, ha descrit el PDEcat com la “garantia d’èxit” i l'”engranatge imprescindible” del procés, i com una força política “decisiva” en la construcció d’una Catalunya “lliure i democràtica”. Quant als integrants del PDEcat, ha destacat que “som capaços d’aguantar desafiaments durs posant cara de normalitat”. Es referia als desafiaments dels poders de l’Estat espanyol… i als de la CUP.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari