El curiós cas del cartell mutant

INDEPENDENTISME: Conyetes al Parlament
Título de la imagen
Título de la imagen

El procés sobiranista ha aconseguit desenvolupar habilitats entre els polítics. Des que va començar, són més capaços de fer demagògia, política-ficció, estirar arguments fins a punts insospitats, i un victimisme multiplicat per set. Però hi ha una part oculta, que no surt a la llum i que també ha de crescut entre la classe política: el fi i subtil sentit de l’humor. Un dels diputats que més amagat el té però més en fa gal·la en privat és Juan Milián, del Partit Popular.

És en aquest context que Milián va publicar al seu perfil de Facebook una fotografia on apareixia un cartellet manufacturat on es llegia “Catalunya, nou estat d’Europa 2012“, recordant un dels lemes que més populars es van fer a l’inici del procés. El cartell, però, tenia ratllat el 2012 i, a sota, amb bolígraf, apareixien escrits i també ratllats els anys 2013, 2014, 2015 i 2016, amb un petit apèndix de paper perquè hi pogués ser també el 2017. El cartell està als despatxos del PP català al Parlament, i d’una manera subtil es mofa de l’habilitat dels independentistes per traslladar la imminent independència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides