Més talls per reclamar la gratuïtat de la C-32

Les entitats tallaran la carretera aprofitant l'operació sortida d'aquest pont
Título de la imagen
Título de la imagen

La Coordinadora Calafell ha convocat una altra mobilització a la carretera C-31 per reclamar la gratuïtat del peatge de l’autopista C-32 que hi ha entre El Vendrell i Cunit. A partir de les set de la tarda d’aquest dijous, es tallaran simultàniament la carretera C-31 i les rotondes d’accés a Calafell i Cunit, coincidint amb l’operació sortida del pont de la Immaculada Concepció.

La Plataforma per la mobilitat de Cubelles, juntament amb veïns de la localitat i altres entitats de Cunit, també participaran en aquesta mobilització, la quarta que es convoca enguany. Els talls que es duran a terme a la C-31 aquest dijous, se sumen als del passat mes d’agost i d’octubre, i als d’aquest dimecres, 7 de desembre, on van participar més de 200 persones.

Les entitats volen afectar directament el trànsit amb diversos talls simultanis, amb l’objectiu que la C-31 sigui declarada via urbana i que l’autopista C-32 es converteixi en un cinturó de ronda gratuït del Baix Penedès. Es preveu que a les vuit del vespre es doni per finalitzada la mobilització.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides