Més talls per reclamar la gratuïtat de la C-32

Les entitats tallaran la carretera aprofitant l'operació sortida d'aquest pont
Título de la imagen
Título de la imagen

La Coordinadora Calafell ha convocat una altra mobilització a la carretera C-31 per reclamar la gratuïtat del peatge de l’autopista C-32 que hi ha entre El Vendrell i Cunit. A partir de les set de la tarda d’aquest dijous, es tallaran simultàniament la carretera C-31 i les rotondes d’accés a Calafell i Cunit, coincidint amb l’operació sortida del pont de la Immaculada Concepció.

La Plataforma per la mobilitat de Cubelles, juntament amb veïns de la localitat i altres entitats de Cunit, també participaran en aquesta mobilització, la quarta que es convoca enguany. Els talls que es duran a terme a la C-31 aquest dijous, se sumen als del passat mes d’agost i d’octubre, i als d’aquest dimecres, 7 de desembre, on van participar més de 200 persones.

Les entitats volen afectar directament el trànsit amb diversos talls simultanis, amb l’objectiu que la C-31 sigui declarada via urbana i que l’autopista C-32 es converteixi en un cinturó de ronda gratuït del Baix Penedès. Es preveu que a les vuit del vespre es doni per finalitzada la mobilització.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari