FCC deixa sense calefacció una escola d’El Vendrell

Mentre esperen una peça de recanvi, el centre ha enviat una circular per demanar als pares que els seus fills vagin una mica més abrigats a l'escola
Título de la imagen
Título de la imagen

L’escola Pla de Mar d’El Vendrell ha enviat una circular a tots els pares per demanar que els seus fills vagin més abrigats a l’escola. El fred d’aquests últims dies s’ha començat a notar a les aules, sobretot els dilluns, expliquen els pares dels alumnes, perquè “després de tancar durant tot el cap de setmana, tornar a escalfar les aules amb la calor corporal dels alumnes i professors és complicat”.

En un intent de posar fi a aquesta situació, alguns docents han optat per portar els radiadors de casa seva a l’escola, però, en observar que són insuficients, el centre ha enviat la circular per assegurar-se de que, com a mínim, els alumnes aniran més abrigats a l’escola.

L’Institut Català de Finances (ICF) va adjudicar a Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), la construcció i la gestió del centre durant vint anys, de manera que ni el departament d’Ensenyament de la Generalitat, ni l’Ajuntament d’aquesta localitat, tenen competències pel que fa al seu manteniment.

La calefacció és fonamental perquè els alumnes puguin seguir les classes amb comoditat. El fred afecta la concentració dels estudiants i dificulta la tasca d’impartir classes. Per aquest motiu, la direcció del centre ha enviat a l’ICF diverses peticions per tal que arreglin la calefacció.

Durant la revisió del passat mes d’octubre, en detectar-se que el sistema de calefacció tenia una peça trencada, es va demanar una de recanvi, que encara no ha arribat. En aquest sentit, el regidor d’Educació i Ocupació de l’Ajuntament del Vendrell, Kenneth Martínez, ha reiterat que l’Ajuntament no té competències en aquesta escola, però que necessita una reparació ràpida pel bon funcionament del centre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides