Grasset entrevista Gabriel Rufián i elimina els missatges dels espectadors

24 missatges independentistes i insultants van aparèixer durant l'entrevista a Manuel Cruz (PSC)
rufian 324 grasset
rufian 324 grasset

Xavier Grasset ha eliminat els missatges sobreimpressionats dels espectadors en l’entrevista que ha fet aquest dijous 10 de novembre al portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián al programa MÉS 324, que dirigeix i presenta al canal 324. Aquest fet es produeix quatre dies després que en l’entrevista que Grasset va fer al diputat socialista al Congrés Manuel Cruz en el mateix programa es sobreimpressionessin 24 missatges independentistes i insultants contra el PSC.

En comptes de missatges, la part inferior de la pantalla ha estat ocupada pràcticament tots els 17’30” que ha durat l’entrevista per unes franges amples en les quals es llegia “Entrevista a Gabriel Rufián” o “L’home tranquil que els altera”. La tranquil·litat de Rufián va quedar en entredit el dia en què en una reunió de l’organització de la qual forma part Súmate va acabar a cops de puny amb un altre membre de l’entitat.

Després de l’entrevista, Grasset ha moderat una tertúlia en la qual han reaparegut els missatges dels teleespectadors. L’ús dels tuits dels teleespectadors per part de TV3 en tertúlies i entrevistes ha rebut nombroses crítiques per part dels partits no independentistes els darrers mesos però fins ara han estat ignorades pels dirigents de la cadena.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides