Quina revista setmanal ha tancat?

Título de la imagen
Título de la imagen

La junta d’accionistes del setmanari Ahora ha decidit el tancament de la revista i la liquidació de la societat editora, Papel Futuro 2014. La revista Ahora va ser fundada pel prestigiós periodista madrileny Miguel Ángel Aguilar i la seva primera edició va sortir al carrer el mes de setembre de l’any passat.

Per tant, la seva vida ha estat efímera, tot i que els socis hi ha aportat gairebé dos milions de capital. Amb el tancament de la publicació han estat acomiades 20 persones. El setmanari Ahora era una publicació progressista i la seva tirada era de 15.000 exemplars. En el seu comiat, Miguel Ángel Aguilar ha sentenciat: “No s’hi valen excuses ni s’admeten condolences“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides