El Punt Avui TV té menys audiència que el canal del Real Madrid

Marcela Topor
Marcela Topor

El canal de televisió privat El Punt Avui TV, on hi col·labora la dona del president Carles Puigdemont, Marcela Topor, continua sense aparèixer als estudis d’audiència que publica periòdicament el Consell de l’Àudiovisual de Catalunya (CAC). El dijous 15 de setembre, el CAC va difondre el seu Butlletí d’Informació sobre l’àudiovisual a Catalunya, que recull les dades d’audiència de les emissores de ràdio i televisió i els portals d’Internet durant el primer quadrimestre de 2016 i els set canals que té distribuïts per Catalunya El Punt Avui TV no apareixen en el gràfic que tracta dels espectadors que tenen els diferents canals.

En l’estudi d’audiències elaborat per Kantar Media per encàrrec del CAC, al mes d’agost la cadena més vista a Catalunya va ser Telecinco, amb un 10,2% de l’audiència, quatre dècimes més que Antena 3TV. TV3 va quedar en tercer lloc, amb un 9,4%. El Punt Avui TV no apareix en aquest rànquing, on apareixen les dades de 33 emissores de televisió. La darrera del llistat és Real Madrid HD, que es va incorporar a l’estudi el passat mes de juliol. Tant aquest mes com l’agost figura amb un 0,1% del ‘share’.

En aquest rànquing també es constata que el 3/24 té menys seguidors que el canal ultra-conservador 13TV que, amb un 1,6% d’audiència, el supera en un parell de dècimes. El Punt Avui TV, gestionat per Hermes Comunicacions és el grup de comunicació privat que té més canals distribuïts pel territori. Per darrere té el grup Segre amb quatre canals i els grups Taelus i Mola, amb tres cadascun.

El Punt Avui TV es caracteritza, doncs, per tenir molts canals, moltes subvencions i poca audiència.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari