Nou revés a Enrique Bañuelos

Després de fracassar amb BCN World, queda arraconat per Agag en el negoci de la Fórmula-E
enrique bañuelos
enrique bañuelos

El promotor Enrique Bañuelos ha encaixat una nova decepció. Després d’haver fracassat en l’intent de consumar el pilotasso de BCN World, aquest empresari valencià veu esvair-se les seves expectatives de governar el negoci de la Fórmula-E.

Segons publica Vozpópuli, el gendre de José María Aznar, Alejandro Agag, proper al pinyol dels que tallen el bacallà a la Fórmula 1, l’ha apartat de l’incipient negoci de les carreres de vehicles impulsats només per motors elèctrics que havien apadrinat plegats.

Bañuelos feia de president i Agag de conseller delegat quan van absorbir 50 milions d’euros en la seva primera ronda de finançament, amb el suport de Qualcomm i Amura Capital. Però, segons aquesta informació, després de diversos problemes -bàsicament, de liquiditat-, Agag va prendre el control del projecte aprofitant una situació de debilitat de Bañuelos: l’abandonament del seu hòlding Veremonte del macroprojecte d’oci i joc després de moltes dilacions.

Els dos fracassos de promotor valencià, de fet, estan interconnectats. BCN World, publica Vozpópuli, alimentava el negoci de la fórmula E fins al punt que va esdevenir-ne un patrocinador de primer ordre quan la competició es va iniciar.

La mateixa notícia indica que l’objectiu últim d’Agag és succeir Bernie Ecclestone com a cap de la Fórmula 1. Mentrestant, per ascendir-hi, al capdavant de la Fórmula E no hi havia espai per bicefàlies.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari