A qui beneficien els serveis mínims de la vaga de Metro?

Título de la imagen
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona

L’Ajuntament de BComú està que trina amb els serveis mínims que ha anat marcant el departament de Treball de la Generalitat de Junts pel Sí, en les successives jornades de vaga dels treballadors del Metro i el bus de Barcelona, des del passat mes de febrer.

Quan es va celebrar el Mobile World Congress, a Fira de Barcelona, l’alcaldessa Colau va demanar uns serveis mínims del 80%, amb l’argument que els més de 100.000 visitants al congrés mundial de comunicació mòbil tindrien necessitats evidents del servei de transport públic de la ciutat. En aquella ocasió, Treball va dictar uns serveis mínims del 50%. Ara, amb la celebració del Sonar, festival de música electrònica, que mou més de 120.000 visitants a la ciutat, l’Ajuntament havia demanat uns serveis mínims del 50%, i el departament de Treball ha dictat, finalment, uns serveis mínims del 20% al 40%.

Des de l’Ajuntament de Barcelona es té dubtes del perquè d’aquesta diferència de dades, i es pregunten a qui beneficien uns serveis mínims que consideren molt “mínims” davant de circumstàncies especials de la ciutat. Al consistori es qüestionen si això pot tenir a veure què estem a les portes d’una jornada electoral (26-J).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides