El PSC busca pis més petit

Els socialistes catalans han venut la històrica seu del carrer Nicaragua de Barcelona, per 10 ME
Sense títol
Sense títol

El PSC ha venut la seu central del partit, del carrer Nicaragua de Barcelona, per 10 milions d’euros. Els socialistes han signat el contracte d’arres, aquest dilluns, amb una empresa del sector immobiliària. Ara tenen vuit mesos per deixar l’històric edifici, i buscar-ne cun de nou on instal·lar-se, segons informa El Periódico.

La seu del PSC de Nicaragua, és un edifici sencer, que té més de 4.700 metres quadrats, i sis plantes. L’immoble disposa, també, d’un pàrquing de 400 metres quadrats. Un edifici que els socialistes catalans han ocupat des de fa més de 40 anys, i que intentaven vendre des de fa més d’un any, per eixugar els deutes econòmics que arrossega el partit, i que sumen al voltant de 12 milions d’euros.

Els socialistes catalans no han estat l’única força política de Catalunya que ha hagut de vendre part del seu patrimoni per fer front a les necessitats econòmiques del moment, Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i Unió Democràtica de Catalunya (UDC) també van penjar el cartell de “es ven” a les seves seus històriques. El PSC busca ara una seu més modesta, d’uns 1.500 metres quadrats, a poder ser per sota de l’Avinguda Diagonal de Barcelona, i que tingui un preu assequible.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari