Quin pes pesant acaba de deixar El Mundo?

Título de la imagen
Título de la imagen

Després de 27 anys de trajectòria professional, el periodista Casimiro García-Abadillo ha anunciat en una columna de comiat, anomenada “Hasta siempre“, que marxa del diari El Mundo. “Tanco l’etapa més feliç de la meva vida i obro una altra plena d’esperança”, afirma. En aquest text, el periodista ha fet un balanç de la seva llarga trajectòria a la redacció del diari, on ha ocupat diferents càrrecs al llarg dels anys, inclòs el de director.

En aquesta columna, García-Abadillo reflexiona sobre el futur del periodisme, i aposta per les noves tecnologies com a nou motor de canvi. “No són un obstacle per a l’exercici del bon periodista. Tot el contrari, ens donen més eines per arribar cada cop a més lectors”, ha explicat en la seva columna. També s’ha mostrat satisfet amb els més de 2.000 articles que ha escrit, així com per la importància, que al seu parer, ha tingut el diari en la construcció de la democràcia espanyola.

La sortida de Casimiro García-Abadillo de El Mundo s’ha produït en un dels moments més delicats del grup de comunicació al qual pertany, Unidad Editorial. Es preveu que un total de 160 persones siguin acomiadades amb un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO), fet que perjudicarà també a altres diaris del grup, com Marca o Expansión. L’acord entre el comitè de treballadors i la direcció, ja ha fet caure al director David Jiménez, home que va substituir a García-Abadillo, quan l’abril del 2015 va ser destituït del seu càrrec de director.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari