Vassallatge de TV3 a Artur Mas

La direcció de la televisió fa retirar els cartells de protesta el dia de l'entrevista a l'expresident
Título de la imagen
Título de la imagen

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, va ser entrevistat al programa ‘.CAT’ de TV3 el passat dia 19. Poques hores abans que Mas arribés a les instal·lacions de la televisió autonòmica, la seva direcció va enviar operaris perquè retiressin els cartells que des de fa setmanes protesten pel cas Gustau.

Els cartells es refereixen a la querella presentada per la direcció de TV3 contra el treballador de la casa que va difondre els sous que s’hi paguen. TV3 demana set anys de presó per Gustau. Als cartells penjats a l’edifici central de la televisió autonòmica es repesca l’eslògan de la campanya contra el racisme: “No empresonis el meu company“.

Quan va arribar l’expresident de la Generalitat a TV3 no hi havia cap cartell de protesta. Es va trobar així amb uns entrevistadors còmodes, que li van fer un dels massatges als quals està acostumat des de fa anys. Xavi Coral, Tian Riba, Montserrat Nebrera i Neus Tomàs van ser els encarregats de fer-li una entrevista d’allò més light. Del cas Gustau no li van preguntar res, esclar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides