Qui intenta manipular l’Escolania de Montserrat?

Título de la imagen
Título de la imagen

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha patit una forta rebregada amb l’aprovació al Parlament de dues mocions on s’insta la Generalitat a deixar de subvencionar les escoles de l’Opus Dei i dels Legionarios de Cristo que segreguen les aules per sexe. En aquestes votacions, el grup de Junts x Sí es va dividir i els diputats d’ERC, amb l’excepció d’Oriol Junqueras, van optar per l’abstenció.

La consellera Meritxell Ruiz està molt vinculada a l’Opus Dei i va cursar els seus estudis en una de les escoles que reben aquestes subvencions de la Generalitat, el centre Aura de La Canonja. En total, la partida pressupostària que destina la conselleria d’Ensenyament a les escoles sexistes supera els 30 milions d’euros anuals.

Per mirar de justificar la continuïtat d’aquestes subvencions, des del departament de la consellera Meritxell Ruiz s’han tret de la màniga un argument molt pintoresc. L’excusa és el prestigiós cor de l’Escolania de Montserrat que, segons aquesta versió interessada, podria desaparèixer si prosperen les mocions aprovades pel Parlament, ja que està format només per nens. Barrejar l’Escolania de Montserrat amb l’Opus Dei i els Legionarios de Cristo denota una enorme barra política. Què dirà la influent comunitat benedictina davant aquesta barroera manipulació?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides