Ausbanc va reclamar 6 milions a Telefónica

Els directius de la companyia, segons El Español, no van cedir
luis pineda
luis pineda

Luis Pineda, el president d’Ausbanc, va reclamar 6 milions d’euros a Telefónica a canvi de retirar una demanda mercantil amb la qual li exigia 458 milions, però els responsables de la companyia no van cedir a l’intent d’extorsió, revela El Español.

Telefónica es va negar durant anys a pagar per anunciar-se en les revistes vinculades a Ausbanc i Pineda, afegeix la mateixa informació, aprofitant que la Comissió Europea havia multat la companyia per abús de posició dominant el 2007, va reclamar-li 458 milions per danys i perjudicis als consumidors argumentant que no se’ls havia tingut en compte en la imposició de la sanció.

Segons El Español, la negativa de Telefónica a doblegar-se va canviar lleugerament quan La Caixa va suggerir que contractés publicitat a les publicacions d’Ausbanc. Malgrat això, la companyia liderada per César Alierta tenia com a ordre no pagar-ne a mitjans amb els quals tenia conflictes als jutjats.

El Santander i La Caixa, segons fonts del sector citades pel mateix diari digital, van ser els dos grans sostenidors de la paradeta de Pineda.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari