Ausbanc va reclamar 6 milions a Telefónica

Els directius de la companyia, segons El Español, no van cedir
luis pineda
luis pineda

Luis Pineda, el president d’Ausbanc, va reclamar 6 milions d’euros a Telefónica a canvi de retirar una demanda mercantil amb la qual li exigia 458 milions, però els responsables de la companyia no van cedir a l’intent d’extorsió, revela El Español.

Telefónica es va negar durant anys a pagar per anunciar-se en les revistes vinculades a Ausbanc i Pineda, afegeix la mateixa informació, aprofitant que la Comissió Europea havia multat la companyia per abús de posició dominant el 2007, va reclamar-li 458 milions per danys i perjudicis als consumidors argumentant que no se’ls havia tingut en compte en la imposició de la sanció.

Segons El Español, la negativa de Telefónica a doblegar-se va canviar lleugerament quan La Caixa va suggerir que contractés publicitat a les publicacions d’Ausbanc. Malgrat això, la companyia liderada per César Alierta tenia com a ordre no pagar-ne a mitjans amb els quals tenia conflictes als jutjats.

El Santander i La Caixa, segons fonts del sector citades pel mateix diari digital, van ser els dos grans sostenidors de la paradeta de Pineda.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides